Yeni başkanın ilk 'icadı': Her kesime yönelik esnek zamanlı Kuran kursu!

Göreve yeni başlayan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, planladığı ilk hedefini açıkladı. Erbaş, “Her seviyedeki öğrencimiz ve toplumumuzun bütün kesimlerine yönelik esnek zamanlı ve her mesaiye uygun olarak Kuran kursu sunacağız” dedi.

Yeni Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, “Her seviyedeki öğrencimiz ve toplumumuzun bütün kesimlerine yönelik esnek zamanlı ve her mesaiye uygun olarak Kuran kursu sunacağız” dedi. 

Ali Erbaş, Hasköy Fatih Kuran kursunda düzenlenen "Kuran Kursları 2017- 2018 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni"ne katıldı.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, toplumun her kesimine yönelik esnek zamanlı Kuran kursu sunulacağını söyleyerek, “Şu müjdeyi ilan ediyorum; her seviyedeki öğrencimiz ve toplumumuzun bütün kesimlerine yönelik esnek zamanlı ve her mesaiye uygun olarak Kuran kursu hizmeti sunacağız. Yani biz buna haftanın her günü, her yaş grubuna Kuran eğitimimiz devam etmektedir sloganıyla başladık ve inşallah bu şekilde devam edeceğiz. Öğrencilerimizden, esnaflarımıza kamu çalışanlarımızdan serbest meslek sahiplerine sizlerden istirhamımız sadece bize ulaşın ve istekte bulunun” şeklinde konuştu.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş sözlerine şöyle devam etti:

“Kurslarımızın fiziki donanımları başta olmak üzere bütün ihtiyaçlarının ivedilikle karşılanması için her türlü gayreti göstereceğinize inanıyorum. Kuran kurslarımız konusunda en küçük bir ihmal ve dikkatsizliğe tahammülümüz olmadığını açıkça ifade etmek istiyorum.”