Yavuz Yılmaz'ın ölümüne ilişkin yeni gelişme

Eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın ölü bulunan oğlu Yavuz Yılmaz'ın intihar etmeden önce babasını aradığı öğrenildi.

Eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın ölü bulunan oğlu Yavuz Yılmaz bugün son yolculuğuna uğurlanacak.

İstanbul Kent Üniversitesi’nden yapılan açıklamada, Yılmaz’ın son dönemde ağırlaşan epilepsi hastalığı nedeniyle ağır stres altında olduğu belirtildi. Bu arada Yavuz Yılmaz'ın tabancayla hayatına son vermeden dakikalar önce Amerika'daki babasını arayıp 'Annemin sağlığı nasıl?' diye sorduğu öğrenildi.

EN SON BABASINI ARADI

Posta gazetesinde yer alan habere göre; Yavuz Yılmaz önceki gece, baba evine gitti. Korumalar ve çalışanlar geç saatte evden ayrıldı. Yavuz, sabaha karşı 02.30’da (Amerika saatiyle 16.30) babasını aradı. “Annemin durumu nasıl?” diye sordu. Mesut Yılmaz “Merak etme oğlum, annen iyi. Birkaç saat sonra uçağa binip eve dönüyoruz” dedi. Yavuz Yılmaz, telefonu kapattıktan sonra babasının çalışma odasına geçti. Babasına ait olan tabanca ile 03.00’te yaşamına son verdi.

KURŞUN GEÇİRMEZ CAM YÜZÜNDEN KOMŞULAR SİLAH SESİNİ DUYMADI

Beykoz Konakları’ndaki villanın tüm camları güvenlik nedeniyle kurşun geçirmezdi. Bu nedenle silah sesini kimse duymadı. Sabah 09.00’da evde çalışan personel villaya geldi. İçeri girdiklerinde Yavuz Yılmaz’ın cansız bedenini görünce polisi aradılar.