Viranşehir'den gelen tarım işçilerinin çadırına silahlı saldırı: Bir kadın işçi öldü!

Urfa Viranşehir'den Samsun'un Terme ilçesine mevsimlik tarım işçisi olarak gelen işçilerin barındığı çadıra silahlı saldırıda bulunuldu. Saldırıda bir kadın hayatını kaybederken, bir kadın da yaralandı.

Samsun'un Terme ilçesinde meydana gelen olayda, tarım işçisi olarak gelen bir ailenin kaldığı çadıra yönelik düzenlenilen silahlı saldırıda bir kadın hayatını kaybederken, bir kadın da hafif şekilde yaralandı.

Samsun Haber Gazetesi'nden Tayfur Kara'nın aktardığına göre Bafracalı mahallesinde meydana gelen olayda, Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinden Samsun'a tarım işçisi olarak geldikleri öğrenilen bir aile, iddialara göre karşı köyden silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonucu 36 yaşındaki Perihan Akın olay yerinde hayatını kaybederken, 27 yaşındaki Nurcan P. isimli kadın yaralandı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye kaldırılan Nurcan P.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, Terme İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen soruşturma kapsamında konuyla ilgili 3 şüphelinin gözaltına alındığı öğrenildi.