VİDEO | Yandaş Cem Küçük sanıkları konuşturmak için işkence tavsiye etti!

AKP yandaşı Cem Küçük, katıldığı canlı yayında şüpheli ve sanıkların konuşturulması için infaz ve işkence önerdi. Canlı yayında kan donduran işkence yöntemleri anlatan Cem Küçük, "Bir sürü konuşturma tekniği var" dedi.

AKP yandaşı Cem Küçük, TGRT’de Fuat Uğur’la birlikte yaptığı Medya Kritik programında Fethullah Gülen cemaati şüphelisi olarak yargılananların hapishanede konuşturulamamasından şikayet ederken “Başka türlü de konuşturma teknikleri var” dedi ve İsrail gizli servisi MOSSAD örneğini vererek şunları söyledi:

"17/25 oldu diyelim, İsrail'e yaptılar, olabilir. Dünyanın her yerinde her gün 15-20 toplu ölüm duyardık, trafik kazası, intihar etti, toplu intihar etti, uyuşturucuyu fazla basmış, aşırı alkolden gitti, dayanamadı köprüden atladı. Bir sürü gerekçe bulurlar.

Burada da şimdi bunlara acıma. Bütün yöntemleri düşünmelisin. Ya elimizde çok kritik üç-dört tane 'FETÖ’cü var. Ali Fuat Yılmazer, Mehmet Partigöç, Alaaddin Kaya. Ya şu adamları bir konuştursanıza. Bunlar bir sürü şey biliyor. Bizim savcı şöyle: Oturuyor, ‘Fuatçığım hoş geldin. Adın, soyadın…’ diyor. 'Nerede görev yaptın, bu işi sen mi yaptın?' Böyle diyor mesela. Kardeşim başka türlü de konuşturma teknikleri var. Sallandır ayağından camdan aşağıya. Bak sana bir tane MOSSAD tekniği anlatayım, Gideon'un Casusları kitabında vardı. Ajan yapmak istiyor mesela Filistinlilerden birisini veya Ürdünlü veya Mısırlı olmuyor mesela, ajan olmuyor, adam kabul etmiyor. Gidiyor ailesinden birini tak diye öldürüyor. Gene yapmıyor, gene öldürüyor. Ondan sonra mecburen… Kaç tane böyle ajanı var. Adam canı pahasına... Havlu tekniği var biliyorsun. Yüze havluyu atıyor yukarıdan aşağıya suyu döküyor. Bu arada boğuyor. Ya bir sürü şey denersin..."

Cem Küçük'ün canlı yayında işkence tavsiye ettiği konuşma ekranlara şöyle yansıdı: