VİDEO - Üç kadın, tuvalet görevlisini tekme tokat dövdü!

Kadıköy Bostancı'da belediye tesislerinde üç kadın, tuvalet görevlisi 43 yaşındaki F.G.'yi tuvalet ücreti vermemek için tekme tokat dövdü. O anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay, Bostancı'da 2 Eylül tarihinde saat 18.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre üç kadın, tuvalet görevlisi kadından turnikeye 1 lira atmadan, ücretsiz geçerek tuvalete girmek istedi. F.G.'nin itiraz etmesi üzerine kadınlardan biri görevliye küfür ederek üzerine saldırdı. Daha sonra üç kadın, görevlinin üzerine gelerek darp etti.

O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde, üç kadının turnikenin yanına geldiği ve içeri ücretsiz girmek için bir süre görevliyle konuştukları görülüyor. Kısa bir süre sonra para bozdurup gelen kadınlardan birinin içeri girdiği ancak tartışmanın hala devam ettiği görülüyor. Kadınlardan birinin görevlinin üzerine saldırdığı, bunun üzerine diğer kadınların da görevliyi sıkıştırarak darp ettikleri görülüyor. Çevredeki diğer vatandaşların ise müdahalede bulunmaması dikkat çekiyor.

TUVALET GÖREVLİSİ DARP RAPORU ALDI

Olaydan sonra darp raporu alan 43 yaşındaki tuvalet görevlisi F.G. kendisini darp eden kadınlardan şikayetçi oldu.

Şikayet dilekçesini vermek için Anadolu Adalet Sarayı'na gelen F.G., "Tek başıma müdahale edemedim onlara. Çevredeki vatandaşlar da müdahale etmediler. Hem devlet memuruyum, hem belediyenin işçisiyim. Belediyenin iş yerinin önünde beni darp ediyorlar" dedi.