VİDEO | TKP'den büyük örgütlenme hamlesi

Türkiye Komünist Partisi, bir süredir devam ettiği 'Halkın Seçeneği Güçleniyor' çalışmasını çok sayıda il ve ilçede yeni parti örgütleri açarak sürdürüyor.

Haber Merkezi

Türkiye Komünist Partisi, örgütlenme hamlesini büyütüyor. "Halkın Seçeneği Güçleniyor" başlıklı bir açıklama yapan ve bir süredir bu başlıkla çalışmalarını sürdüren TKP'ye çok sayıda yeni üyelik başvurusu yapılmıştı.

Ocak ayı sonunda yaptığı açıklamada, "Türkiye Komünist Partisi 2017’nin son çeyreğinde yaygınlaşmak ve örgütlenmek için yeni bir hamle başlattı. Edirne’den Ardahan’a emekçi halkın seçeneğinin Türkiye’nin her tarafında kendisini hissettirmesi için yeni il ve ilçelerde bina açtı. Üye sayısında büyük bir artış var. 2018’de bu örgütlenme hamlesi yeni bir evreye taşınıyor. 'TKP her yerde' hedefi doğrultusunda yürütülen çalışmalar sonunda Türkiye Komünist Partisi kendisine hak veren ama tereddüt eden geniş bir kesimle daha yakından temas edecek, onların elinden tutacak ve çaresizlik hissini ortadan kaldıracaktır" diyen TKP'nin örgütlenme hamlesini içeren ve yeni parti örgütlerinin açılışını duyuran video şu şekilde: