VİDEO | İlahiyatçı Şenocak: Pantolon giyip okula giden kızlar cehennemlik!

Daha önce "9 yaşındaki kız çocukları çarşafa girmelidir" fetvası veren ve "özel harekat polisleri peygamberin akıncılarıdır" diyen İFAM adlı gerici ve yandaş kuruluşun başkanı ilahiyatçı İhsan Şenocak, şimdi de "pantolon giyip okula giden kızların cehennemlik olduğunu" söyledi.

AKP iktidarının gerici uygulamalarından ilham ve cesaret alan kimi yandaş ilahiyatçılar, gerici söylemlerini her fırsatta dile getirmeye devam ediyorlar.

İFAM adlı gerici ve yandaş kuruluşun başkanı ilahiyatçı İhsan Şenocak, sosyal medyada paylaşılan konuşmasında, pantolon giyerek üniversiteye giden kız öğrencilerin cehenneme gideceğini savundu. Şenocak'ın kouşması sosyal medya kullanıcıları tarafından tepkiyle karşılandı. 

İhsan Şenocak, kızlarını üniversiteye gönderen babalara hitap ederek, "Kızlarınız pantolon giyip okula giderken, 18 yaşında kaşlarını aldırırken yüreğiniz parçalanmıyorsa, kıyamet günü cehennem sizi parçalayacak" dedi.

Babalara "nasihat" vererek çocuklarını korumaları gerektiğini söyleyen Şenocak, babaları çobana, çocukları da koyunlara benzeterek, "Nasıl ki bir çoban, koyunları ateşe atsa o çobanın ceza almasını istersiniz, bir baba da çocuklarını cehennem ateşinden korumalıdır" dedi.

Şenocak konuşmasında, pantolon giyerek üniversiteye giden kız öğrencilerin cehenneme gideceklerini söyledi. 

İŞTE O KONUŞMA 

Gerici Şenocak'ın o konuşması: