VİDEO - İki dönem AKP'ye 'evet' veren yurttaş: Ama artık mümkün değil

İki dönem AKP’ye oy vermiş bir yurttaş Türkiye adına endişeli olduğunu belirterek referandumda "Hayır" yönünde oy kullanacağını ifade etti.

İstanbul Taksim’de İstiklal Caddesi’nde PİRHA mikrofonuna konuşan bir vatandaş "Ülke işgale hazırlanıyor. Çünkü kurumlar, kuruluşlar etkisizleştiriliyor, kutuplaşma yaratılıyor. İki akraba birbiriyle siyaset konuşmaktan çekinir hale geldi. Buna benzer şeylerle ben ülkem adına üzülüyorum” ifadeleriyle AKP'ye tepki gösterdi.

AKP’ye iki dönemdir oy verdiğini belirten yurttaş, referandumda neden ‘Hayır’ diyeceğini şöyle anlattı:

“Referanduma öncesi bu hükümete iki dönemdir Evet, verdim. Ama artık mümkün değil. ‘Hayır’ oyu kullanacağım. Çok basit bir deyimle televizyon alacağım eve. Ama bunu hiçbirinin fikrini almadan alıp getireceğim. Olur mu böyle. Bugün meclisi pasifize eden bir hükümet yarın diyecek ki ben köylerde muhtarlığı kaldırıyorum. Muhtara gerek yok il meclislerine gerek yok. Cumhuriyet pasifize edildi son zamanlarda. İyiye gitmiyoruz. Hiçbir siyasi kimliğim yok. Hiçbir parti dernekte görev almadım. Ama bir Anadolu insanı olarak ülkemden endişeliyim.”