VİDEO - Hamile kadına parkta saldırı, TRT'deki gerici konuşmayı hatırlattı!

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde bir semt parkında spor ve yürüyüş yapan kadına yönelik saldırı, akıllara TRT'de sarf edilen "Hamile kadının sokağa çıkması terbiyesizliktir" sözlerini getirdi. AKP yandaşı, gerici Ömer Tuğrul İnançer 2013'te TRT'deki iftar programında "Hamile kadının sokağa çıkması terbiyesizliktir" demiş, RTÜK de bu sözlere onay vermişti.

Haber Merkezi

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yürüyüş ve spor yapan hamile bir kadına yönelik saldırı, akıllara TRT ekranlarında sarf edilen "Hamile kadının sokağa çıkması terbiyesizliktir" sözlerini getirdi. 

2013'te TRT yayınlanan canlı iftar programında konuşan AKP yandaşı, gerici Ömer Tuğrul İnançer, hamile kadınların sokağa çıkmasının terbiyesizlik olduğunu savunmuştu. "Ramazan Sevinci" adlı programa konuk olan İnançer'in bu sözleri kamuoyunda tepkiyle karşılanmıştı. RTÜK de, İnançer'in bu sözlerinin yayın ihlali oluşturmadığına karar vermişti. 

Turgutlu'da hamile bir kadının yürüyüş ve spor yapmasına sinirlenen ve kadını dövüp tehdit eden kişinin bu tavrı, akıllara 3 yıl önce TRT ekranlarında yayınlanan ve kamuoyunda uzun süre tartışılan o sözleri getirdi.