VİDEO | Askeri operasyonda Menzil cemaati ilahisi!

Ortaya çıkan yeni görüntülerde operasyondaki askerleri çevresine toplayan bir askerin, Menzil cemaatinin ilahisi olan 'Benim Gavsım Kasrevidir' adlı ilahiyi okuduğu görülüyor. Öte yandan Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu'nun önceki gün Said Nursi'nin köyü Nurs'u ziyaret edip buranın inanç turizmine açılacağını söylemesi dikkat çekti.

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, önceki gün il jandarma komutanı Albay Erhan Demir ve Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar ile birlikte Said Nursi'nin doğduğu Hizan ilçesine bağlı Nurs köyüne gitti. Burada köylülerce karşılanan Vali Ustaoğlu, Said Nursi'nin doğduğu evi ve camiyi inceledi. Nurs köyünün eksikliklerinin giderileceğini, buranın inanç turizmine açılacağını söyleyen Vali Ustaoğlu, "Nurs köyü turizm merkezi olacak" dedi. 

AKP hükümetinin üst düzeyde ziyaretlerde bulunduğu Said Nursi'nin köyü Nurs'ta askerlerin katıldığı “sohbet” toplantıları ise dikkat çekti. Askerlerin Said Nursi sohbetlerine katılmaları, Fethullah Gülen cemaatinin sohbetlerini hatırlattı. Üst düzey bürokratların ve askerlerin Fethullah Gülen’in sohbetlerine katıldığı ortaya çıkmıştı.

ASKERİ OPERASYONDA MENZİL İLAHİSİ! 

Oda TV'nin haberine göre ortaya çıkan yeni görüntülerde ise operasyondaki askerleri çevresine toplayan bir askerin Menzil cemaatinin ilahisi olan “Benim Gavsım Kasrevidir” ilahisini söylediği görülüyor.