VİDEO- 4 yaşındaki çocuklara bunları öğretiyorlar: 'Bu vatanı muhafaza etmek isteyen şeriatı muhafaza etsin'

Fatih Medreseleri tarafından yayımlanan programda, 4 yaşındaki medrese öğrencisi bir çocuğa, Mahmut Ustaosmanoğlu'nun sözleri okutturularak, "sultanımız, efendi hazretlerimiz buyuruyor ki; Bu vatanı muhafaza etmek isteyen şeriatı muhafaza etsin" dedirtildi.

Haber Merkezi

Fatih Medreseleri'nin kanalında yayımlanan programda, 4 yaşındaki bir "medrese öğrencisi" çocuğa şeriat propagandası yaptırıldı.

Çocuğa verilen metinde İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu için "sultanımız, efendi hazretlerimiz" denilirken, konuşmada şu sözler yer aldı:

"4.5 yaşındayım. Fatih Medreseleri Çengeldere Kız Kursu'nda okuyorum. İnşallah hafız olacağım.  Şimdi sizlere efendi hazretlerimin sözlerini okuyacağım

"Sultanımız, efendi hazretlerimiz buyuruyor ki; Ey talebeler ve hocalar, sizler direksiz kubbelerin direkleri, kurumuş toprakların yağmur yüklü bulutlarısınız.

Sultanımız, efendi hazretlerimiz buyuruyor ki; Kim ki Kuran bilmedi, sanki dünyaya gelmedi.

Sultanımız, efendi hazretlerimiz buyuruyor ki; Bu vatanı muhafaza etmek isteyen şeriatı muhafaza etsin.

Sultanımız, efendi hazretlerimiz buyuruyor ki, her mahalleye bir kız, bir erkek medresesi açın size şeriatı söz veriyorum.

Sultanımız, efendi hazretlerimiz buyuruyor ki, şeriat şehrine girmezse insan, tarikat sırrına ermezse insan, hakikat deryasına düşmezse insan, kefene sarmayın beze yazıktır, yüzüne bakmayın göze yazıktır.

Sultanımız, efendi hazretlerimiz buyuruyor ki; Ben size eziyet olsun diye mi çarşaf diyorum, sarık diyorum, cübbe diyorum, sahabe-i kirama benzeyin diye diyorum."