'Topbaş'ın damadı Kavurmacı Gürcistan'a kaçırıldı' iddiası

Fethullah Gülen cemaatinin iş dünyası içindeki yapılanması soruşturması kapsamında tutuklanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın patron damadı Ömer Faruk Kavrumacı'nın, sağlık bahanesiyle tahliye edildikten sonra Gürcistan'a götürüldüğü iddia edildi. Kanal D'nin haberine göreyse, Kavurmacı her gün Florya Şenlikköy polis merkezine imza veriyor.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın dün Brüksel'e giderken, “Yargının işi, müdahale etmemiz sözkonusu değil, zaten beraat etmedi” dediği Ömer Faruk Kavurmacı hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. 

Twitter'dan "otagihumayun" kullanıcı adıyla paylaşımda bulunan "baykusdosyasi.wordpress.com" internet sitesinde, Topbaş'ın patron damadı Kavurmacı'nın tahliye edildikten sonra Gürcistan'a götürüldüğü öne sürüldü. 

Gülen cemaatiyle irtibatı nedeniyle tutuklu olarak yargılanan Kavurmacı, geçtiğimiz günlerde sağlık bahanesiyle tahliye edilmişti. 

Sitede şöyle denildi:

"Damat Kavurmacı’nın tahliyesine dair Sn. Cumhurbaşkanı 'Yargının işi, müdahale etmemiz sözkonusu değil, zaten beraat etmedi' dedi.

Tamam o halde dağılabiliriz.

ANCAK!

Baykuşlar=gecenin habercileri; millet düşmanlarını
Kafkas Dağları’nın Baykuşları kıymetli Damat Kavurmacı’nın nerede olduğunu haber verdiler:

Kadir Topbaş’ın kıymetli damadı Ömer Kavurmacı GÜRCİSTAN’a kaçırıldı.

Bizzat kendisi Artvin ve Rize’den özel olarak getirilen Kavurma’yı yerken, vatansever baykuşlarımız tarafından tespit edildi.

Bir bir tespit edeceğiz!"

KANAL D: KAVURMACI HER GÜN FLORYA'DA İMZA VERİYOR

Öte yandan dün akşam Kanal D Haber, Kavurmacı'nın yerini açıkladı.

Kanal D'nin haberine göre Ömer Faruk Kavurmacı, her pazar Florya-Şenlikköy karakoluna gidip imza veriyor.