TKP'den Fatih Terim açıklaması: Düşün artık ülkenin ve emekçilerin yakasından

Türkiye Komünist Partisi, Milli Takım'daki görevinden uzaklaştırılan Fatih Terim'in alacağı "işsizlik maaşı" hakkında bir açıklama yayınlayarak; "Düşün artık ülkenin ve emekçilerin yakasından!" dedi.

Türkiye Komünist Partisi (TKP), Milli Takım'daki görevinden uzaklaştırılan Fatih Terim'in alacağı "işsizlik maaşı" hakkında bir açıklama yayınladı.

Milyonlarca emekçinin asgari ücretle, açlık sınırının altında yaşadığının hatırlatıldığı açıklamada, "Siz kendinizi ne sanıyorsunuz" ifadeleri yer aldı.

TKP'nin açıklaması şöyle;

Düşün artık ülkenin ve emekçilerin yakasından!

Günlerdir ülkenin gündem maddesi Fatih Terim. 

Bastığı mekanla, kovulduğu için alacağı tazminatla,

Son olarak çıkan haberde öğreniyoruz ki Fatih Terim'e aylık 1 milyon 193 bin TL işsizlik maaşı verilecekmiş! Sözleşmeymiş, anlaşmaymış!

Siz kendinizi ne zannediyorsunuz!

Milyonlarca emekçi asgari ücretle, açlık ve yoksulluk sınırının altında yaşam mücadelesi verirken, kimin parasıyla bu şekilde anlaşmalar yapıyorsunuz?

Milyonlarca işçi hayatı pahasına alnının damarı çatlayınca kadar 3 kuruşa çalışacak, Fatih Terim milyonlarca TL işsizlik maaşı alacak.

Bir zamanlar TÜPRAŞ'ı alan ve satanlar için de söylemiştik, tekrar ediyoruz, ülke kaynaklarından adaletsizce pay alanı da, satanı da!

Türkiye Komünist Partisi

Merkez Komite