Tartıştığı sevgilisini kamyonetle ezdi, savcı talimatıyla serbest bırakıldı!

Adana’da eski sevgilisi Ece Çelik’i kamyonetle ezen ve bitkisel hayata girmesine neden olan İbrahim D. gözaltına alındıktan sonra savcı talimatıyla serbest bırakıldı.

Olay, 31 Temmuz’da gece yarısı meydana geldi. Çukurova Üniversitesi İç Dekorasyon Bölümü öğrencisi Ece Çelik, sevgilisi İbrahim D. ile eski erkek arkadaşı Hüseyin A. nedeniyle tartıştı.

Ece Çelik, kendisini kamyonetiyle dolaştıran sevgilisi D.’ye eve gitmek istediğini söyledi. Evin girişine kadar götürdüğü sevgilisini indirmeyen İbrahim D. ile Çelik’in telefonla mesaj atıp çağırdığı arkadaşları arasında tartışma yaşandı.

Olayın yaşandığı yere Çelik’in eski sevgilisi Hüseyin A.’nın da gelmesinin ardından İbrahim D., araçtan indirdiği Çelik ve arkadaşlarının üzerine kamyonetini sürdü.

Ece Çelik’i ezip Hüseyin A.’ya da çarpan İbrahim D., olay yerinden kaçtı. Ağır yaralı olarak Balcalı Hastanesine kaldırılan ve bir gözünü kaybeden Çelik bitkisel hayata girdi, A. ise kazayı hafif yaralı atlattı.

SAVCI TALİMATIYLA SERBEST BIRAKILDI

Şikayet üzerine gözaltına alınan ve yaralılara kasıtlı çarpmadığını iddia eden D. ifadesinde şunları söyledi: “Ece beni aradı, arkadaşlarıyla tartıştığını söyledi. Evin önüne gittim. Orada bir tartışma yaşandı. Ben de aracımla hızla uzaklaştım. Kimseye çarptığımdan haberim yok.” 

İbrahim D., savcının talimatıyla serbest bırakıldı.

İbrahim D.’nin Çelik ve A.’ya kamyonetle çarpması bir iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde, araçtan birinin indiği görülüyor. Kamyonet daha sonra dönüp, yolda duranların üzerine hızla hareket ediyor ve bir kişinin üzerinden geçiyor.