Takım küme düşünce yönetimin otobüse almadığı oyuncular yerlerde yattı

2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele veren Kartalspor'un küme düşmesi kesinleşince yönetim, oyuncuları ve teknik ekibi deplasmanda bıraktı. Uçak biletleri iptal edilen ve takım otobüsüne alınmayan oyuncuların havalimanında yerlerde uyudukları öğrenildi.

2. Lig Kırmızı Grup’ta son haftaya Bucaspor ile küme düşmeme mücadelesi vererek giren Kartalspor, Tarsus İdman Yurdu deplasmanına çıktı. Karşılaşma 1-1 sona erince Kartalspor, lige veda etti. Futbolcular soyunma odasına girdiğinde, arkalarından başkan Taner Özdemir geldi. Bir kaç oyuncuyu hedef olarak, maçı bilerek verdiklerini, hatta sattıklarını söylemeye başladı. Futbolcular, bu suçlamaya tepki verince soyunma odası karıştı.

Bunun üzerine yönetim, futbolcuları ve teknik ekibi takım otobüsüne almadı, uçak biletlerini iptal etti. Kendi imkanlarıyla uçak bileti bulan oyuncular, Adana Şakirpaşa Havalimanı'nda yöneticiler ve taraftarlarla karşılaşınca sataşmalara maruz kaldı. O gece İstanbul'a dönemeyen futbolcular, havalimanının mescidinde yerlerde sabahlamak zorunda kaldı.

Futbolcular ve teknik ekip, ertesi gün bilet buldukları bir uçakla, Adana'dan ayrıldı. 

FUTBOLCULAR KONUŞTU
Emrah Kol: Maç bittikten sonra Başkan soyunma odasında bazı arkadaşlarımızın maçı sattığına dair konuşma yaptı... Önceki uçakta taraftar ve yöneticiler olduğu için sabah dönebildik.

Anıl Şahin: Profesyonel futbolcu sahaya kazanmak için çıkar. Biz de çıktık ama rakibimiz çok baskılı oynadı. Yener ya da yeniliriz ama sonuç böyle olmamalıydı.

Aytek Öktem: Futbolculuk yaşamımın en zor günüydü. Sabaha karşı döndük. Bize ders oldu.