Şort giydiği için tekmelenen Terzi: 'Ölmeliydin' diyenler oldu

Bindiği belediye otobüsünde şort giydiği için Abdullah Çakıroğlu’nun tekmeli saldırısına uğrayan hemşire Ayşegül T. psikiyatrik tedaviye başladı. Ayşegül T., "Serbest kaldıktan sonraki gülen suratı hep aklımda" dedi.

İstanbul'da belediye otobüsünde şort giydiği için Abdullah Çakıroğlu'nun fiziksel şiddetine maruz kalan Ayşegül Terzi HaberTürk'e konuştu. 

Terzi şunları söyledi: "Yanımda biri olmadan uyuyamıyorum. Tek başıma dışarı çıkamıyorum. Uzun süre bu korkuyu üzerimden atabileceğimi sanmıyorum. O nedenle bugün (dün) terapiye başlıyorum."

Bu süreçte herkesin yanında olmadığını, destek verenler kadar kötü yorumlar da yapıldığını söyleyen Terzi, "İyi yorumlar kadar kötü yorumlar da var. Sosyal medyadan ‘Oh olsun', ‘İyi olmuş', ‘Ölmeliydin' diyen var. Vicdansızca yorum yapanlar var" diye konuştu.

Terzi, yaşadığı psikolojiyi, "Sürekli ağlama duygusu var ve ağlama nöbetleri geliyor. Ağlıyorum. Serbest bırakıldığında gülen suratı hep gözümün önüne geliyor" dedi. "Destek olan herkese teşekkür ediyorum" diyen Ayşegül Terzi, "Benim yaşadığımı Allah düşmanımın başına vermesin. Hiçbir kadın yaşamasın" diye konuştu.