Silahla 2 kişiyi yaralayan savcının oğlu serbest bırakıldı

İstanbul Ataköy'de çıkan bir tartışmada darp edilen Bakırköy Cumhuriyet Savcısı A.G.'nin 20 yaşındaki oğlu G.S.G. kavga ettiği kişilere tüfekle ateş açtı. 2 kişiyi yaralayan savcının oğlu serbest bırakıldı.

Bakırköy Cumhuriyet Savcısı A.G.'nin oğlu G.S.G, dün akşam kız arkadaşıyla Ataköy'de bulunan bir parkta oturduğu sırada, hemen yan kafede bulunan bir kişi tartışmaya başladı.

Tartışmaya kafe çalışanları da dahil olurken, G.S.G. kafe çalışanları tarafından dövüldü.  Bunun üzerine kaldıkları lojmana giden G.S.G, 7. kattaki evin balkonundan parka doğru rastgele ateş etti. Olayda 2 kişi saçma isabetiyle yaralandı. Olay yerine de polis ve savcı geldi. Savcı eşliğinde evde arama yapan polisler, kuru sıkı tabancaya ve dolu av fişeğine el koydu. G.S.G'nin kullandığı belirtilen pompalı tüfek evde bulunamadı. Parkta yapılan incelemede de boş av fişeği bulundu. Şüpheli G.S.G. polisteki ifadesinde kuru sıkıyla ateş ettiğini iddia ettiği öğrenildi.

Şüpheli G.S.G. dün akşam emniyetteki işlemlerinin ardından Nöbetçi Bakırköy Cumhuriyet Savcısının talimatıyla serbest bırakıldı. Öte yandan G.S.G.'yi darp ettiği belirtilen ve gözaltına alınan 4 kişi de ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nın olayla ilgili soruşturması devam ediyor.