Sibel Kekilli tacize tepki gösterdi, hesabını kapattı

Sinema ve dizi oyuncusu Sibel Kekilli, kendisini hedef alan taciz mesajlarına ilişkin yaptığı açıklamanın ardından şimdi de hesabını kapattığını açıkladı.

Instagram hesabından kendisine yöneltilen taciz mesajlarına tepki gösteren oyuncu Sibel Kekilli, sosyal medyaya bir süre veda ettiğini açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde paylaştığı mesajda, "Tehditlerinizi, istismarlarınızı ve iğrenç cinsel içerikli mesajlarınızı daha fazla tolere etmeyeceğim. Kendinizi Müslüman olarak tanımlayıp başka insanlara, özellikle kadınlara, ya da dinlere saygı duymuyorsunuz. Bağnaz, ikiyüzlü, nefret ve haset dolusunuz. Size acıyorum! Defolun gidin! Lütfen hesabımı takip etmeyi bırakın!" diyen Kekilli, bugünkü mesajında ise şu ifadeleri kullandı:

"Kısa bir süreliğine veda etme zamanı... Öyle görünüyor ki paylaştığım son iki gönderiyle çok hassas bir konuya değinmişim. İyi yanı şu ki bütün o ikiyüzlüler, maskelerini çıkarıp çirkin yüzlerini gösterdiler.

Burada her şeyi yeni baştan açıklamaya hiç niyetim yok, ama her şey tek bir sonuca varıyor: bir kadın ne yapmış veya yapıyor olursa olsun, bu sadece ve sadece ONUN hayatı ve ONUN bedenidir. Mini etek giymek, otobüste yalnız başına oturmak, sokak ortasında bira içmek- bunlar onu fiziksel veya psikolojik olarak taciz etme hakkını kimseye vermez."