Seyir halindeki otomobil bir anda alev aldı

Aydın'da seyir halindeki bir otomobil bir anda alev topuna döndü. Araç sürücüsü ve yolcular arkadan gelen sürücülerin ikazı üzerine yanmakta olan aracı terk ederek canlarını kurtardı.

Aydın-Muğla karayolu Ovaeymir uygulama merkezi yakınlarında, Çine’den Aydın istikametine ilerleyen Ahmet Öztürk yönetimindeki 09 LM 259 plakalı araç henüz belirlenemeyen nedenle yanmaya başladı.

Aracın yandığından habersiz sürücünün yoluna devam ettiğini gören diğer sürücüler, yanan aracın sürücüsünü ışık ve korna ile uyardı. Aracının yandığını sonradan fark eden sürücü panikle aracını yol kenarına çekerek kendini dışarı attı. Araç bir süre sonra şarampole girdi. Yangını gören diğer sürücüler itfaiye ekiplerine haber verdi. Bu sırada olay yerinden tesadüfen geçen Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne ait sulama aracı yanan araca müdahale etti.

Kısa sürede olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri yangını söndürdü. Tüplü aracın patlama tehlikesine karşı önlem alındı. Olayda otomobil yanarak kullanılamaz hale gelirken, yangında can kaybı ve yaralanmanın olmaması teselli kaynağı oldu.