Sedat Peker'den istismarcı yakın arkadaşına çağrı: İki rekat namaz kıl ve...

Organize suç örgütü lideri ve çete reisi Sedat Peker, 15 yaşında bir çocuğa yönelik cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen yakın arkadaşı Oğuz Bulut'a ilginç bir çağrıda bulundu.

Organize suç örgütü lideri ve çete reisi Sedat Peker, 15 yaşında bir çocuğa yönelik cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen yakın arkadaşına ilginç bir çağrıda bulundu. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Peker, Oğuz Bulut'a seslenerek, "Tüm Sivas'ın gençleri ve videodaki çocuğun dayısı ayrıca da daha niceleri senin peşindeymiş. Bazen geride kalanlara yük bırakmamak için 2 rekat namaz kılıp sonrasında da yakışanı yapmak gerekir" dedi. 

Peker paylaşımında şunları yazdı:

"Bu videonun sosyal medyaya düştüğü andan itibaren paylaşan insanların çoğu bana yakın insanlar. Abdestimden şüphem olsaydı videonun ortaya çıkmasını engellemeye gayret ederdim. Ancak herkesin de bildiği üzere benim böyle bir gayretim olmadı. Neredeyse 25-30 gündür doğru düzgün paylaşım yapmayarak kendimi unutturmaya çalışsam da halen daha tüm devlet düşmanlarının ortak hedefi durumunda olduğum için ayrı bir gurur duydum.

Oğuz Bulut'un devlet görevlisi olduğuna benim sağ kolum olmadığına yemin ederim. Oğuz Bulut sana da 2 sözüm var. Tüm Sivas'ın gençleri ve videodaki çocuğun dayısı ayrıca da daha niceleri senin peşindeymiş. Bunları fısıltı gazetesinden duyuyorum. Bazen geride kalanlara yük bırakmamak için 2 rekat namaz kılıp sonrasında da yakışanı yapmak gerekir."