Sanayi Sitesi Başkanı, AKP'li Belediye Başkanı'nı 'terazi' ile protesto etti

Yalova'da Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı, adaletsizlikle suçladığı Belediye Başkanını sanayi sitesinin giriş sütunlarına astığı terazi ile protesto etti.

Yalova'nın Çiftlikköy ilçesindeki Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Tekin, 3 yıldır sanayi sitelerine ilaveler yapmak istediklerini, ancak belediyenin bu konuda duyarsız kaldığını söyledi. Tekin, adaletsizlikle suçladığı Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar'ı, sanayi sitesinin girişine astığı bozuk terazi ile protesto etti.

Çiftlikköy Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Tekin, sitelerine ilave yapmalarına izin vermediklerini iddia ettiği Belediye Başkanı AKP'li Ali Murat Silpagar'ın kendilerini mağdur ettiklerini söyledi. İlçede bulunan 200 esnafın sanayi sitelerinden yer istediğini belirten Ramazan Tekin, bu ihtiyacı, arazi sıkıntısı nedeniyle karşılayamadıklarını belirtti.

Tekin, Silpagar'ın arazi ihtiyacı için sundukları çözüm önerilerine olumlu yanıt vermediğini ve kendilerini mağdur ettiklerini belirtirken, "Yaptığımız başvurulara belediye başkanı olumlu yanaşmadı. Biz de tepkimizi, site girişinde bulunan ve üzerinde 'Çiftlikköy Sanayi Sitesi' yazan giriş sütunlarına 'adaletsizliği' temsilen dengesi bozuk terazi koyduk. Umarım bu tepkimiz sonuç verir" dedi.

Çiftlikköy Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Tekin, taleplerini gündeme getirmek için gerekirse tepkilerini sürdüreceklerini ifade etti.