Sadaka kutusunu çalarken kameraya yakalandı

Bursa’da elektronik cihaz aksesuarları satan bir dükkana müşteri gibi giren şahıs sadaka kutusunu çalarken güvenlik kamerasına yakalandı.

İHA

Bursa’da elektronik cihaz aksesuarları satan bir dükkana müşteri gibi giren şahıs sadaka kutusunu çalarken güvenlik kamerasına yakalandı. İşyeri sahibi kutunun çalındığını iki gün sonra fark etti. 

Olay Bursa’nın Osmangazi ilçesine bağlı Gazcılar Sokak üzerinde bulunan bir telefoncuda meydana geldi. Dükkana müşteri gibi giren bir şahıs, işyeri sahibi Merve Kükner’e telefon kabı almak istediğini söyledi. Kükner şahsın istediği kabı ararken, hırsız o esnada kasanın üzerinde duran dolu sadaka kutusunu alarak montunun cebine koydu. Kutuyu aldıktan sonra uzun süre işyeri sahibine ürün soran şahıs daha sonra karar veremediğini eşiyle bir daha gelip bakacağını söyleyerek dükkandan çıktı.

Yaşadıkları hırsızlık olayıyla ilgili konuşan işyeri sahibi Merve Kükner ile eşi Mesut Kükner yaşananları anlattı. Merve Kükner, "Kutunun eksik olduğunu fark ettim. Sağa sola baktım ama bulamadım. Ardından kamera kayıtlarına baktım. Her saati inceleyerek kutunun olmadığı zaman dilimini bulmaya çalıştım. Saati tespit ettiğim gibi hemen öncesindeki görüntüleri incelemeye başladım. O gün çok yoğun bir müşteri trafiğim olmamıştı onun için hemen kutuyu çalıp montuna sakladığını gördüm. Yani güzel oyaladı bizi, biz yüzlerce kılıfın içinden istediğini bulmaya çalışırken kutuyu alıp montunun cebine attı" dedi.