Rüştü Reçber'den Fatih Terim'e tepki

Fatih Terim'in Alaçatı baskınını yazan Rüştü Reçber'e hakaret içeren mektubu sonrası yanıt geldi.

Eski milli futbolcu Rüştü Reçber, Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'le ilgili Alaçatı'da yaşanan olaylar hakkında yazdığı yazıya sert yanıt gelmesine tepki gösterdi.

Fatih Terim, Alaçatı baskınıyla ilgili yazan Reçber'e mektup şeklinde yanıt vermişti. Bunun üzerine Reçber, bugün Terim'e yanıt niteliğinde bir yazı paylaştı.

Reçber, yazısında "Alaçatı baskınından sonra milyonlarca insan gibi ben de istifa etmeniz gerektiğini söyledim. Bunları yazarken de size hakaret etmedim. Siz, 'İstifa etmeli' diyen herkese hakaret mi edersiniz. Bu hakaret dolu sözler Türkiye Futbol Direktörü olan birine yakışıyor mu? Ben size değil ama o makama yakıştıramıyorum. Ve üzülüyorum" dedi.

Yazının devamında, "Mektubunuz sadece hakaret ve tehdit içermiyor. Aynı zamanda bir iddiada bulunuyor ve en hafif tabiriyle iftira atıyorsunuz. Bu yazıları benim kaleme almadığımı iddia ediyorsunuz. O zaman bu iddianızı kanıtlamak zorundasınız. Sadece hakaret değil, iftira da yakışmıyor o makama. Umarım farkına varırsınız. Ben yıllarımı Türk futboluna verdim. Kendimi anlatmaya ihtiyaç hissetmiyorum. Çok kıymetli ve bilinçli Türk insanı herkesi gerektiği yere zaten bu zamana dek koymuştu" ifadelerine yer verildi.