Rezidans pazarlamada yeni dönem: Mebus komşu

Rezidans pazarlama yöntemlerinde sınır tanınmıyor. "Ada manzaralı", "deniz manzaralı" rezidans pazarlaması sonrası şimdi de milletvekili manzaralı konut satışları yapılıyor.

Haber Merkezi

"Cennet manzaraları", "şehrin gürültüsünden uzaklığı" veya "yeşillikler içinde" olmasıyla pazarlanan rezidanslara yeni bir bakış açısı getiren AYMOR Grup, milletvekilleriyle komşu olmayı vaat ediyor.

"Mebuskent" projesini hayata geçirmeye hazırlanan AYMOR Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, "Konforlu bir yaşamın kapılarını açtığımız projemizde konut sahiplerine unutulmaya yüz tutan komşuluk ilişkilerini milletvekilleriyle sunuyoruz" dedi.

"Prestijli komşunun" da en az temiz hava kadar elzem olduğunu düşüne AYMOR Grup yönetimi "Mebuskent projesi ile temiz hava ve doyasıya yeşilin yanında konut sahiplerine kaliteli bir yaşam da sunuyoruz. Bu kalite komşuluk ilişkilerine de yansıyacak. Konut almak isteyenler komşularının da seçkin, prestijli kişilerden oluşmasını istiyor. Biz de Mebuskent’te bu talebi karşılıyoruz” dedi

Tüm bunların yanında projenin belki de en dikkat çekici yanı kapı komşunuzun hangi milletvekili olacağını seçebiliyor olmak. "Projeyi hayata geçiren organizasyonumuzda yer alan eski bakanlar, önceki dönem ve şu an göreve devam eden milletvekilleri de Mebuskent’te ev sahibi oluyor. Projede ev sahibi olanlar seçtiği milletvekiliyle kapı komşusu olma olanağı bulacak" denilen açıklamada projenin sloganının “Yeni bir gelecek, yeni bir Ankara” olduğu söylendi.