Reklam panosuyla 'Arapça, Kuran ve Din derslerini seçin' propagandası!

Manisa'da AKP yanlısı, gerici Ensar Vakfı, kentin ana caddelerine yerleştirdiği reklam panolarıyla ilk, orta ve lise öğrencilerine "Kuran", "Arapça", "Peygamberin Hayatı" ve "Temel Dini Bilgiler" derslerini seçmeleri konusunda propaganda çalışması yapıyor. Bu 4 dersin seçmeli olduğu Türkiye'de öğrenciler ayrıca zorunlu olan "Din Kültürü ve…

soL-Manisa

AKP yanlısı, gerici Ensar Vakfı, lise öğrencilerinin 12 Şubat, ilk ve ortaokul öğrencilerinin 19 Şubat'a kadar seçmesi gereken "seçmeli dersler" konusunda reklam panolu propaganda faaliyetine başladı.

Manisa'da kentin ana caddelerine yerleştirilen reklam panolarında öğrencilere "2016-2017 eğitim-öğretim yılında ders seçmeyi unutmayınız" uyarısında bulunuldu. ilk, orta ve lise öğrencilerine 4 dersi seçmeleri konusunda propaganda yapan Ensar Vakfı, öğrencilerin "Kuran", "Arapça, "Peygamberin Hayatı" ve "Temel Dini Bilgiler" derslerini seçmelerini istedi. 

Reklam panosunda ayrıca "Din, ahlak ve değerler alanındaki seçmeli derslerin seçim süreci başlamıştır. Okula vereceğiniz matbu dilekçeyle seçmek istediğiniz sersleri işaretleyerek başvurabilirsiniz" tembihinde bulunuldu. 

Bu 4 dersin seçmeli olduğu Türkiye'de öğrenciler ayrıca zorunlu olan "Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi" dersini de alıyorlar.