Reina'nın sahibi katliama ilişkin iddialara yanıt verdi

Reina'daki katliama ilişkin birden fazla saldırgan olduğu, saldırıdan sonra mutfakta saklandığı iddialarına Reina'nın sahibinden yanıt geldi. CBCNews’e konuşan Koçarslan, saldırıda yaşananları anlatırken, iddiaları da yalanladı.

Reina'nın sahibi Mehmet Koçarslan, Kanada merkezli CBCNews’e konuştu. Koçarslan, “Şeytan taksiyle geldi” diyerek yaşananlara ilişkin şu ifadeleri kullandı:

“Mekânın her bir tarafını kaydeden 200 kadar kamera var. Bunlar teröristin profesyonel bir tetikçi olduğu hissini verdi. Ancak birkaç yılda cephelerde kazanılabilecek bir ustalıkta. Tek bir kurşunu bile boşa harcamamış; hep geriye bakıyor, bel hizasından ateş ediyor... Ortağım Ali Ünal, tetikçiyle ilk yüz yüze gelenlerden... Kameralar tetikçi bir yandan ateş edip, bir yandan mekânın içine doğru ilerlerken onu da gösteriyor... Sağ kalmasını tetikçinin kapıdaki polisi öldürdükten sonra içeri girmeye yoğunlaşmasına bağlıyorlar. Kameralar tek bir tetikçi olduğunu gösteriyor. Birilerinin iddia ettiği gibi, tetikçi kaçmadan önce mutfakta saklanmış da olamaz, kameralarda böyle bir görüntü yok.”