Rasim Ozan Kütahyalı hakkında suç duyurusu

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, canlı yayında skandal ifadeler kullanan Rasim Ozan Kütahyalı hakkında suç duyurusunda bulunacağını ifade etti.

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, TBMM'nde yaptığı basın toplantısında Beyaz TV'de yayınlanan 'Derin Futbol' programında çirkin sözler kullanan Rasim Ozan Kütahyalı hakkında "Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyusunda bulunacağımı, unun sonuna kadar takipçisi olacağımı beyan ediyorum" ifadelerini kullandı. 

"Televizyon ekranlarında, milletin parası ile oturup milletin değerlerine küfredenler: ahlaksızca sözler sarf edenler bu cesareti nereden almaktadır?" diye soran Sancaklı, "Toplumun değerleri ile barışık olmayan bu tip insanların, değerleri hiçe sayanla ahlaktan yoksun şahısların bırakın televizyonlarda 'belden aşağı' muhabbet etmeyi, toplumun karşısına çıkıp söyleme cesaretini bile bulamaması gerekmektedir. Etnik ya da inanç farklılığı gözetmeksizin toplumu bir bütün halinde ilgilendiren bu gibi seviyesi bayağı programlar ya da şahıslarla ilgili olarak RTÜK acilen devreye girmeli, bunun yanında toplum da tepkisini ortaya koymalıdır. Büyük Türk Milleti ailesini de bu tür haddini bilmeyenlere karşı tepki koymaya, seviyesiz ve bayağı konuşmalarını dinlememeye, yazılar okumamaya davet ediyorum" dedi.