Polisten kaçarken hamile kardeşini yolun kenarında bıraktı

İngiltere’de uyuşturucunun etkisindeki bir sürücü, kullandığı araçla polisten bir süre kaçtıktan sonra aracı ve içindeki hamile kardeşini bırakarak olay yerinden uzaklaştı. Sürücü, kısa süre sonra yakalandı.

Dış Haberler

Londra yakınlarındaki Sutton’da polisle bir sürücü arasında kovalamaca yaşandı. Kurt Romilie adındaki 32 yaşındaki sürücünün kullandığı Porsche marka araç, farı kırık olduğu için polisin dikkatini çekti. Polisin sirenlerini çalıştırarak aracı takibe alması üzerine panikleyen Romilie, hızla kaçmaya çalıştı.

Yaklaşık 150 km/saat süratle bir süre polisten kaçmaya çalışan Romilie, daha sonra aracı yol kenarında bırakarak arazide koşarak kaçmaya çalıştı. Aracı yol kenarında bulan polis, aracın içinde Romilie’nin hamile kız kardeşini buldu.

Savcı Mark Phillips, Romilie’nin kısa süre sonra yakalandığını ve kanında kokain ve esrara rastlandığını kaydetti. Uyuşturucu etkisindeki sürücü aracı kullandığını inkar etse de, kız kardeşi aracı onun kullandığını itiraf etti. Kardeşi Romilie’nin “ödünç aldığı” aracın sigortası olmadığı için paniklediğini söyledi.