Polisler eğlence mekanında tartıştıkları kişiyi vurdu

İstanbul Fatih'te bulunan bir eğlence mekanına kapanmak üzere olduğu sırada girmek isteyen 3 polis içeri girmelerine izin vermeyen bir kişiyi vurarak bacağından yaraladı. Polislerin açığa alındığı duyuruldu.

İstanbul Fatih'te bulunan eğlence mekanına sabah saatlerinde gelen 3 polis işyeri kapanmak üzere olduğu için içeri alınmayınca bir kişiyi bacağından silahla vurarak yaraladı.

DHA'nın aktardığına göre olay, Fatih Küçüklanga Caddesi'nde bulunan bir eğlence mekanında sabah saat 06.00 sıralarında meydana geldi.

İddiaya göre eğlenmek için işyerine gelen polis memuru A.Ö., O.G. ve Ö.U. , işyerinde çalışanlar tarafından kapanmak üzere olduğu gerekçesiyle içeriye alınmadı.

Bunun üzerine yaşanan tartışmada polislerle işyeri çalışanları arasında kavga çıktı.

Kavgaya karışan polislerden birisi silahını çekerek işyerinde güvenlik görevlisi olarak çalışan M.Y.'yi bacağından hafif bir şekilde yaraladı.

Silah sesleri üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İşyeri çalışanı M.Y. Samatya'da bulunan İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. M.Y.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri silahlı kavgaya karışan 3'ü polis toplam 10 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheli 3'ü polis toplam 10 kişi sorgulanmak üzere Fatih Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü. Şüpheli polisler A.Ö., O.G. ve Ö.U. İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'ın talimatı doğrultusunda açığa alındı.