Polis bahar gelmeden hazırlığa başladı: Bingöl'de 600 polisle GBT kontrolü

Bingöl İl Emniyet Müdürürlüğü'ne bağlı 600 polis Yenişehir Mahallesi'nde GBT ve kimlik kontrolü yaptı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Bingöl İl Emniyet Müdürü Süleyman Pamuk " Yaklaşık 600 polis arkadaşımız katılacak ve tüm umuma açık yerlerde, caddelerde asayiş uygulaması yapacağız. Bingöl’ün huzuru için vatandaşlarımıza vereceğimiz rahatsızlıktan dolayı özürlerimizi iletmek…

600 polisin katılımıyla umuma açık yerlerde GBT ve kimlik kontrolü yapan Bingöl İl Emniyet Müdürü Süleyman Pamuk "Baharın başlangıcına doğru hızla günler geçiyor. Onun için bugün Bingöl ilimizin huzuruna katkı için tüm umuma açık yerlerde ve Yenişehir Mahallesi bölgesinde genel bir asayiş uygulaması yapacağız" ifadelerini kullandı. 

Yapılan açıklamanın ardından İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde hazır bekleyen 600 polis, kontroller için harekete geçti. Şehrin belirli noktalarında güvenlik noktaları oluşturulurken, polisler ekipler halinde Yenişehir Mahallesi bölgesine dağıldı. Bölgedeki umuma açık yerlere giren polisler, kimlik kontrolü, genel arama ve GBT kontrolü yaptı.