Patronlar hükümete destek mesajlarında kendilerinden geçtiler: Her kararınızın arkasındayız!

İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar, yeni hükümete destek mesajında, "Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın liderliğinde, Başbakanımız Binali Yıldırım'ın reform projeleriyle, yatırım ufkumuzu geliştirecek her kararın arkasında önce iş dünyası olarak biz olacağız" dedi. Çağlar, yeni hükümetin girişimciliği her şeyin önüne koyacağına inandıklarını söyledi.

Haber Merkezi

11 yıllık bakanlığı döneminde pek çok ihale kralı yaratılmasına zemin hazırlayan, sermaye sınıfı ve patronlar dünyasıyla iyi ilişkileri olan Binali Yıldırım'ın başbakan sıfatıyla 65. hükümeti kurması, patronları sevindirdi. 

İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar, yeni hükümete destek mesajında, "Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın liderliğinde, Başbakanımız Binali Yıldırım'ın reform projeleriyle, yatırım ufkumuzu geliştirecek her kararın arkasında önce iş dünyası olarak biz olacağız" dedi. 

65. hükümetin kurulmasının ardından yazılı bir açıklama yapan İTO Başkanı İbrahim Çağlar, "Özel sektör olarak 65. hükümetin, girişimciliği her şeyin önüne koyacak hızlı bir ekonomik reform hareketinde yeni başlangıçlar oluşturacağına inancımız tam" dedi.