Özdemir Erdoğan: Erdoğan'ı çok haklı buluyorum

Müzisyen Özdemir Erdoğan, "Erdoğan’ı çok haklı buluyorum" açıklaması yaptı.

Müzisyen Özdemir Erdoğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı haklı bulduğunu söyleyerek, "Erdoğan’ın dik durmasına  deli oluyorlar ve o yüzden onu hedef alıyorlar. Erdoğan, toprağının, vatanının kıymetini bilen bir lider" ifadelerini kullandı.

Akşam'a konuşan Özdemir Erdoğan, şunları söyledi:

"Amerika’nın vizeleri kaldırmasını çok yanlış buluyorum. Cumhurbaşkanımız Amerika’ya yönelik söylemlerinde çok haklı. Erdoğan’ın dik durmasına ise deli oluyorlar ve o yüzden onu hedef alıyorlar. Erdoğan, toprağının, vatanının kıymetini bilen bir lider. Toplum olarak biz de vatanımız için emek vermeliyiz, birlik içinde yaşamalıyız. Vatan sevgisini her zaman ortaya koymalıyız. Birbirimizin yaşam tarzlarına, inançlarına saygı duyarak kenetlenmeliyiz. Ecevit zamanında başörtülü milletvekili Meclis’e girdi diye ortalığı yıkmışlardı. Bakın şimdi meclisimizde başörtülü vekillerimiz var. Ne oldu yani? Kıyamet mi koptu? Bırakın insanlar istediği gibi giyinsin, yaşasın. Kardeşçe birbirimize sarılalım.

'ERDOĞAN'I ÇOK HAKLI BULUYORUM'

Medya milli ve yerli bir anlayışla hareket etmeli. Erdoğan’ı çok haklı buluyorum. Çünkü ne yazık ki bir kısım medya Batı’nın etkisiyle hareket ediyor. Emperyalist güçlerle birlikte hareket ediyor. Bunun değişmesi lazım. FETÖ bana yıllar önce bir çanta parayla gelerek, beni kendi taraflarına çekmek istedi. Kendi medyasında yer almam için çok ısrar ettiler. Benim müzikteki başarımı, duruşumu kullanmak istediler. Ama ben tekliflerini kabul etmedim. Emperyalist güçlerin maşası olan Gülen, insanları kullanarak, kendi hain planlarını uygulamaya çalıştı. Beni ne parayla ne de başka bir şeyle kimse yanına çekemez. Doğru bildiğim şeylerden beni kimse döndüremez. Başörtüsü yasağına yıllarca karşı çıktım örneğin. Başörtülü kızlarımız okula gidebilsin diye dekanlarla bile kavga etmiştim."