Okul Müdürü: Katliamı protesto etmedik, okulu itham altında bırakmayın!

Üsküdar'daki Çağrıbey Anadolu Lisesi'nin bazı öğretmen ve öğrencilerinin Ankara katliamını protesto ettiğine dair yayınımız üzerine Okul Müdürü Fikri İnce açıklama yaptı: "Katliamı protesto etmedik, okulumuz itham altında kalmasın, o haberi kaldırın."

Haber Merkezi

Ankara katliamının ardından ülkenin dört bir yanındaki işyerlerinde grev, okullarda boykot ilan edilirken, Üsküdar'daki Çağrıbey Anadolu Lisesi'nin bazı öğretmen ve öğrencileri de dün derslere girmedi.

Ülke genelindeki grev ve boykot haberlerini dakika dakika aktaran soL portal, Çağrıbey Anadolu Lisesi'nden haber merkezine ulaşan fotoğrafı da yayınlayarak, olayı haberleştirdi.

Bu haber üzerine Çağrıbey Anadolu Lisesi Müdür Vekili Fikri İnce, soL'a yazılı bir açıklama göndererek, okullarında katliam protestosu yapılmadığını, bu konuda itham altında kalmak istemediklerini ifade ederek, haberin yayından kaldırılmasını istedi.

Müdür Vekili Fikri İnce'nin gönderdiği açıklama şu şekilde:

"12.10.2015 pazartesi günü internet sitenizde okulumuzla ilgili yayınlamış olduğunuz ekte gönderilen fotoğraf ve haber tamamen yalan ve asılsızdır. fotoğraf herhangi bir öğrenci tarafından mizansen olarak boş ders esnasında hazırlanmış ve çekilmiş; aslına ve doğru olup olmadığına bakılmadan tüm okulu itham altında bırakacak şekilde sitenizde yayınlanmıştır. Bu asılsız haberin en kısa sürede internet sitenizden kaldırılmasını talep ediyoruz."