Nişantaşı'nda 'müşteriyi rahatsız ediyor' dediler, küçük çocuğun üzerine kaynar su döktüler!

Nişantaşı'ndaki bir fast food şubesinde "müşteriyi rahatsız ediyor" denilerek bir çocuğun üzerine kaynar su döküldü. İşçileri saldırıya yönlendiren patronlar olaydan yine zarar görmezken, kadın işçi gözaltına alındı.

Bir fast food zincirinin Şişli Nişantaşı'ndaki şubesinin bir çalışanı, iddiaya göre, müşterileri rahatsız ettiği gerekçesiyle bir çocuğa sıcak su attı.

Boynunda yanık oluşan küçük çocuk tedavi edilirken, restoran çalışanı kadın ifade için polis merkezine götürüldü. Habertürk Haber Merkezi'nden Yusuf Doğan'ın haberine göre, tedavisinin ardından taburcu edilen küçük çocuk Şişli Çocuk Büro Amirliği'ne teslim edildi. 

Çocuğun ailesine olayla ilgili bilgi verildi. Olayın meydana geldiği restoranın yetkilileri ve diğer çalışanları tarafından, bilgi verilmezken polisin başlattığı soruşturma sürüyor.

MC DONALD'S AÇIKLAMA YAPTI

Yaşanan olayla ilgili Mc Donald’s Türkiye’den açıklama yapıldı. Açıklama şöyle: 

“Kurulduğu günden beri aile ve çocuklara hizmeti odak noktasına almış bir marka olarak dün Nişantaşı restoranımızda yaşanan talihsiz olayın kabul edilemez olduğunu belirtmek isteriz. Söz konusu olaya sebebiyet veren kişinin iş akdine derhal son verilmiş, diğer sorumlular hakkında soruşturma başlatılmıştır. Bir daha böyle bir olayın yaşanmaması için gereken tedbirler alınmıştır."