Muazzez Ersoy: Kasımpaşa'dan çok cevherler çıktı

Şarkıcı Muazzez Ersoy, Sabah gazetesine yaptığı açıklamada, ''Kasımpaşa'dan çok cevherler çıktı. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Hasan Kaçan; biz aynı mahallenin havasını soluyan insanlarız'' dedi.

Türk Sanat Müziği yorumcusu Muazzez Ersoy kebabın kilo yapmayacağını söyleyerek "kanıtı benim" dedi. Maltepe’de "Muazzez Ersoy&Şenol Kolcuoğlu Kebap" adlı restoran açan yorumcu yeme-içme sektöründe de iddialı olduğunu söyledi.

Ersoy, Türkiye'nin geleceğinden umutlu olduğunu belirterek "Ülkemiz çok büyüdü ve büyümeye de devam ediyor. Dünya bizden rahatsız olmaya başladı ama biz bu büyümeden çok memnunuz" dedi. Ersoy, "Kasımpaşa'dan çok cevherler çıktı. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Hasan Kaçan; biz aynı mahallenin havasını soluyan insanlarız. Hasan Kaçan'la futbol ve basketbol arkadaşıydık" diye konuştu.

Sabah gazetesine açıklamalarda bulunan Ersoy şöyle konuştu: 

"Çocukluğumda nasılsam şimdi de öyle olmak istiyorum. Sahneye çıkacaksam en güzel şekilde giyinmeliyim. Bir ortama gireceksem özenle hazırlanırım. Ama onun dışında, mahalledeki Muazzez Abla olmayı seviyorum.

Ne para, ne şöhret beni asla değiştiremez. Bundan adım gibi eminim. Kasımpaşa'da doğup büyüdüm; çocukluğum o sokaklarda geçti. Annem-babam çalışıyordu. Ayağımda pabucumun tekiyle koşturuyordum. Ben oralardan geldim... Kasımpaşa'dan çok cevherler çıktı. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Hasan Kaçan; biz aynı mahallenin havasını soluyan insanlarız. Hasan Kaçan'la futbol ve basketbol arkadaşıydık.

Ülkemiz çok büyüdü ve büyümeye de devam ediyor. Dünya bizden rahatsız olmaya başladı ama biz bu büyümeden çok memnunuz. İsteyen rahatsız olabilir."