MHP ilçe yöneticilerden belediyenin kültür işleri müdürüne saldırı

Nazilli’nin işgalden kurtuluşunun 95’inci yıl dönümü etkinliklerinde MHP Nazilli İlçe Başkanı Zafer Keskin’e yer ayrılmaması üzerine, MHP ilçe yöneticileri Nazilli Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Fatih Demir’i darp etti.

Olay, Nazilli Belediye Meydanı’nda yaşandı. Sabah saatlerinde Nazilli'nin işgalden kurtuluşunun 95. yıl dönümü dolayısıyla toplanan kalabalık ve protokol üyeleri alanda yerini aldı.

Bir süre sonra tören alanına gelen MHP Nazilli İlçe Başkanı Zafer Keskin ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri protokolde Başkan Keskin’in yerini göremeyince gerginlik çıktı.

Daha sonra Nazilli Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Fatih Demir’i belediye binasına çağıran Zafer Keskin ve beraberindekiler iddiaya göre müdürü yumruklarla darp etti. Aldığı darbelere dayanamayan Fatih Demir oracıkta bayılıp yere yığıldı. Belediye girişindeki hareketliliği gören gazeteciler de olayı görüntülemek için belediye binasının önüne geldiklerinde MHP İlçe Başkanı Zafer Keskin tarafından önlenmek istendi. Görüntü almakta olan gazetecilere kızan MHP İlçe Başkanı Zafer Keskin, “Bunu haber yaparsanız papaz oluruz. Önce aklınızı sonra canınızı alırım” diye tehdit etti.