LC Waikiki'den 'FETÖ' açıklaması

LCW, FETÖ soruşturmasında gözaltına alınan hissedarı İsmail Hakkı Kısacık’ın yüzde 7 ile küçük hissedar olduğunu ve imza yetkisine sahip olmadığını belirtti.

LC Waikiki, FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan hissedarı İsmail Hakkı Kısacık’ın yüzde 7 ile küçük hissedar olduğunu ve imza yetkisine sahip olmadığını belirtti.

Yapılan açıklamada, Kısacık’ın, perakende sektöründe faaliyet gösteren şirketin kuruluşundan bu yana hiçbir zaman yönetim ya da yönetim kurulu üyeliği sorumluluğu üstlenmediği ve imza yetkisine sahip olmadığı, yüzde 7 ile küçük hissedar olduğu ifade edildi.

Şirketin 17 Aralık öncesinde dahi tüm burs ve yardımlarını cemaatler yerine devletin resmi vakıfları üzerinden yapıldığını ifade eden LCW, markanın FETÖ ya da başka bir illegal yapılanmayla ne geçmişte ne de günümüzde hiçbir finansal ve kurumsal ilişkisi olmadığını söyledi.

LC Waikiki şirketi, Ticaret Sicil gazetesinde de İsmail Hakkı Kısacık’ın isminin Yönetim Kurulu Üyeleri arasında ve imza yetkilileri arasında geçmediğini ekledi.