Köpeğe şiddete tepki gösterdi, saldırıya uğradı

Muğla'da bir mekanın önünde duran köpeğe pet şişe fırlatan şahsa tepki gösteren Yeliz Yaman isimli yurttaş saldırıya uğradı.

Muğla’nın Marmaris ilçesinde sokakta bir köpeğe şişe fırlatan şahsa tepki gösteren Yeliz Yaman isimli yurttaş saldırıya uğradı, saldırıda iki parmağı kırıldı.

Tepe Mahallesi Eski Cami Sokağı’nda bulunan bir bankta geçen perşembe günü arkadaşıyla oturan Yeliz Yaman, yakındaki kafeteryanın işletmecisinin mekan önündeki tasmalı bir köpeğe pet şişe fırlattığını görünce tepki gösterdi.

Sözlü tartışma büyürken, Yaman’ın yanındaki arkadaşı yaşananları cep telefonuyla görüntüledi. Görüntü çekildiğini fark eden şahıs, cep telefonunu almak istedi. Yaman’ın parmaklarını büken şahıs, hakaret ve tehdit ederek kafeteryaya geri döndü. Yaşanan tartışma ve hakaretler cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Yeliz Yaman, polis merkezine giderek, elindeki görüntülerle şikayetçi oldu. Yaman’ın kırılan sağ elindeki iki parmağı alçıya alındı. Saldırgan şahıs ise nöbetçi savcının talimatıyla ifadeye çağrıldı. Ancak ifade vermeye gelmeyen şahsa, işyerini bir arkadaşına bıraktığı ve ulaşılamadığı öğrenildi.

Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturmanın sürdüğü belirtildi.