Konya'da bir kadın boşanmak istediği eşi tarafından vuruldu

Konya'da 40 yaşındaki Huriye Balasar, boşanmak istediği eşi Ali Balasar tarafından tüfekle vuruldu. Ağır yaralı halde hastaneye kaldırılan Huriye Balasar’ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

DHA

Olay, saat 10.00 sıralarında merkez Karatay İlçesi Hamzaoğlu Mahallesi Papatya Sokakta meydana geldi. Huriye Balasar,  bir hafta önce annesi Fadim Yapıcı’nın evine yerleşti. Dün sabah saatlerinde Fadim Yapıcı’nın evine giden Ali Balasar, Huriye Balasar barışmaya zorladı. Huriye Balasar’ın boşanmak istediğini söylemesi üzerine Ali Balasar, otomobilinden tüfeğini alıp tekrar girdiği evde eşinin üzerine ateş açtı.

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
Açılan ateş sonucu karnından ve göğsünden yaralanan Huriye Balasar kanlar içinde yere yığılırken, Ali Balasar da olay yerinden kaçtı. Kızını kanlar içinde bulan Fadim Yapıcı, polis ve sağlık görevlilerine haber verdi. Ambulansla Meram Tıp Fakültesi’ne kaldırılan Huriye Balasar’ın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Olaydan sonra kaçan Ali Basar da kısa süre sonra polise teslim oldu.