Kızılay'dan 'yandaş' pankart!

Geceyi memleketi Rize'nin Güneysu İlçesi'nde geçiren Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Türk Kızılayı’nın "Hastanın kana, ülkenin ve ümmetin sana ihtiyacı var" afişiyle karşılandı!

Memleketi Rize Güneysu’ya ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Türk Kızılayı’nın "Hastanın kana, ülkenin ve ümmetin sana ihtiyacı var" afişiyle karşılandı.

Haber sitesi Diken'de yer alan habere göre, Kızılay "siyasi mesaj" içeren bu afişi asmasına karşın, kuruluşun "Temel İlkeler" bölümünde “Kızılay, milliyet, ırk, dini inanç, sınıf veya siyasi düşünce farkı gözetmez. İnsan ıstırabını, en ivedi ve zaruri ihtiyaçlara öncelik vererek dindirmeye çalışır” ve “Kızılay, herkesin güvenini kazanmak amacıyla, düşmanlıklara taraf olmaz ve hiçbir zaman siyasal, ırksal, dinsel ve ideolojik nitelikteki ihtilaflara girmez” ifadeleri yer alıyor.

Geceyi Güneysu’da geçiren Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve işadamı Nihat Özdemir ile birlikte bugün saat 12.15 sıralarında helikopterle barajlarda incelemelerde bulunmak ve konuşma yapmak üzere Artvin’in Yusufeli ilçesine gitti.