Kilis'e IŞİD mermisi yağmaya devam ediyor!

Suriye'de IŞİD kontrolündeki bölgeden ateşlenen roketatar mermileri Kilis'e düşmeye devam ediyor. Bu sabah 2, öğle saatlerinde 1 roket mermisi atıldı.

Suriye'de IŞİD kontrolündeki bölgeden ateşlenen roketatar mermileri Kilis'e düşmeye devam ediyor. Bu sabah 2, öğle saatleerinde de 1 roket mermisi atıldı.

Alınan bilgiye göre, Suriye'nin IŞİD kontrolündeki bölgesinden atılan roket mermisi, Öncüpınar Mahallesi'ndeki sebze bahçesine düştü. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye, 112 acil servis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Jandarma ekipleri ölen ya da yaralananın olmadığı olayla ilgili çevrede güvenlik önlemi aldı. Merminin düştüğü alanda delil toplama çalışması yapıldı.

ÖĞLE SAATLERİNDE YİNE ATILDI

IŞİD tarafından ateşlenen bir Katyuşa roketatar mermisi de saat 12.20 sıralarında Kilis’te yol kenarındaki bir araziye isabet etti. Kilis-Öncüpınar karayolu üzerindeki araziye isabet eden roketin patlaması sonucu yaralanan olmazken, çevrede panik yaşandı. Dün geceden bu yana 3 roketatar mermisinin atıldığı sınır hattı ve çevresindeki güvenlik önlemleri artırıldı.