Katy Perry rahibelerle mal kavgasına tutuştu

Şarkıcı Katy Perry, Hollywood’a nazır bir tepede bulunan rahibe manastırını satın almak isteyince rahibelerle arası açıldı. Los Angeles Başpiskoposluğu ise manastırı 14,5 milyon dolara Perry’ye satmak istediğini söyledi.

Dış Haberler

Dünyanın en çok kazanan pop şarkıcılarından Katy Perry’nin rahibelerle başı dertte. Perry’nin rahibelerle tartışmasının nedeni ise tamamen duygusal...

Ünlü şarkıcının adı, The Sisters of Immaculate Heart of Mary (Meryem’in Tertemiz Kalbi Rahibeleri) adlı cemaate ait, Hollywood’a nazır bir tepede bulunan bir rahibe manastırının satışıyla ilgili davaya karıştı. Los Feliz Mahallesi'nde bulunan manastırın mülkiyetinin kendilerine ait olduğunu savunan rahibeler, manastır binasını yerel bir emlak zengini ve restoran zinciri sahibi olan Dana Hollister’a sattıklarını ve Hollister’ın binaya yerleştiğini açıkladı.

Ancak Los Angeles Başpiskoposluğu, gayrimenkulü satma yetkisinin kendisine ait olduğunu ve binayı başka bir alıcıya 14,5 milyon dolar karşılığında satmayı planladığını açıkladı. Mahkemelik olan “manastır kimin malı” tartışmasında, Başpiskoposluğun müşterisinin Katy Perry olduğu anlaşıldı.

Başpiskoposluktan yapılan açıklamada, Hollister hakkında “malı gasp etmek” suçlamasıyla daha açıldığı ve Hollister’a yapılan satışın yetkisiz kişilerce gerçekleştirildiği söylendi. Hollister’ın rahibelere manastır binası için 15,5 milyon dolar ödediği ve binayı restoran-bar olarak işletmeye açmak istediği öne sürülüyor.

Los Angeles Times’a konuşan bir rahibe, provokatif giyim tarzı ve imalı şarkıları nedeniyle binayı Perry’nin almasını istemediğini söyleyerek, “Katy Perry’yi araştırdım ve videolarını buldum. Beni mazur görün ama gördüklerim pek hoşuma gitmedi” dedi.

Babası bir Protestan papazı olan Katy Perry, geçen yıl kazandığı 135 milyon dolarla, en çok kazanan kadın ünlü sıfatını elde etmişti.