Kahvehaneye silahlı saldırı

Maltepe’de bir otomobilden kahvehaneye açılan ateş sonucu 1’i ağır 3 kişi yaralandı.

İHA

Akşam saatlerinde Maltepe ilçesi Aydınevler Mahallesi Uyanık Caddesi üzerinde bulunan bir kahvehanede kimliği belirlenemeyen bir kişi henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı cadde üzerinde bulunan kahvehanenin önüne araç ile gelerek rast gele ateş etti.

Şüpheli şahıs kahvehaneye ve cadde üzerinde bulunan bir eve doğru rast gele ateş ettikten sonra olay yerinden kaçtı. Olayda kahvehane önünde bulunan 1’i ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı.

Olayı gören vatandaşları sağlık ve polis ekiplerini arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri ise yaralılara müdahale etti.

Yapılan ilk müdahale sonrası yaralılar çevrede bulunan hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Olayı gören bir mahalle sakini, “Bir anda siyah bir araba geldi, yana doğru çevirdi ve bir anda ateş etmeye başladı. Biz içeriye zor kaçtık. Ben bir tanesini gördüm, rast gele her yere doğru ateş ettiler” dedi.