İzmir'de kadın cinayeti: İki cinayet işleyip intihar etti!

İzmir'in Aliağa ilçesinde yaşayan Mustafa Ş., önce eşini, sonra da eşinin ilişkisi olduğu iddia edilen kişiyi öldürüp ardından intihar etti.

İzmir'in Aliağa ilçesinde bir kadın, eşi tarafından katledildi.

İddialara göre, esnaf olan Mustafa Ş. (38) evinden sabah çıktıktan bir müddet sonra tekrar evine geldi. Mustafa Ş., kapıyı açtıktan sonra iddialara göre eşi Miray Ş. (36) ile Selahattin D. (38)'yi gördü. 

Silahına davranan Mustafa Ş., önce eşine ardından da Selahattin D.'ye kurşun yağdırdı. Cinayette iki şahıs da kanlar içerisinde kaldı. Daha sonrada Mustafa Ş. aynı silahla intihar girişimde bulundu. Silah sesleri üzerine komşular hemen durumu polise bildirdi.

EKİPLER ÜÇ KİŞİYİ KANLAR İÇİNDE YATARKEN BULDU

Eve gelen ekipler, üç kişinin kanlar içerisinde yattığını tespit ederken, polisler Selahattin D.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ise yaralanan Miray Ş.'yi Aliağa Devlet Hastanesine kaldırdı. Miray Ş., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Aynı hastaneye kaldırılan ve ağır yaralı olan Mustafa Ş.'de Ege Üniversitesine sevk edilmesinden bir müddet sonra yolda yaşamını yitirdi.

Cesetler, Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan incelemenin ardından Aliağa Devlet Hastanesine götürüldü.