İzmir'de büyük buluşma: Sosyalizm Cumhuriyet'e çok yakışacak...

Türkiye Komünist Partisi, bugün Cumhuriyet'in 94'üncü, Ekim Devrimi'nin 100'üncü yıl dönümü dolayısıyla İzmir'de büyük bir buluşma gerçekleştiriyor.

Haber Merkezi

Türkiye Komünist Partisi bugün 19.00'da İzmir'de Fuar Açık Hava Tiyatrosu'nda bir etkinlik gerçekleştiriyor.

Ekim Devrimi'nin 100'üncü, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 94'üncü yıl dönümüne denk gelen ve "Sosyalizm Cumhuriyete Çok Yakışacak" adını taşıyan etkinliğin başlama saati 19.00.

Etkinliğin baştan sona bütünlüklü bir akışa sahip olduğunu söyleyen TKP yöneticileri çok sayıda partili ve parti dostu sanatçının görev aldığı bir şölen hazırlandığını belirtiyorlar. Etkinliğin hazırlık komitesinde yer alan tiyatro oyuncusu Harun Güzeloğlu, deneyimli birçok sanatçının hep birlikte, kolektif bir yaratıma katkı koymanın heyecanını yaşadığının altını çizerek şöyle konuştu: "Nasıl Sosyalizm Cumhuriyete Çok Yakışacak diyorsak, hazırlanan etkinliğin de böyle anlamlı bir yıldönümüne çok yakışacağını düşünüyoruz. Sıkıcı, kendi kendini tekrar eden konuşmalar yerine dinamik, seyirciyle etkileşim kuran bir program hazırladık. Güzel bir İzmir akşamı olacak".

Etkinliğe Yunanistan Komünist Partisi ve İspanya Halkları Komünist Partisinden heyetlerin de konuk olarak katılacağı, TKP Genel Sekreteri Kemal Okuyan'ın programın bir parçası olarak konuşma yapacağı açıklandı.