İstanbul'da 'Hayır' çalışması yapan CHP'lilere silahlı saldırı!

İstanbul Maltepe'de "Hayır" çalışması yapan CHP'lilere silahlı saldırıda bulunuldu. Yaralanan CHP'li hastaneye kaldırıldı.

İstanbul’un Maltepe ilçesi Zümrütevler Mahallesi’nde 29 Ocak’ta düzenlenecek “Hayır” forumu için çalışma yapanlara silahlı saldırı gerçekleşti, bir kişi yaralandı.

Zümrütevler Mahallesi’nde, Halkevleri Genel Başkanı Oya Ersoy, CHP Milletvekili Dursun Çiçek ve Avukat Serra Kadıgil’in katılımıyla gerçekleşecek panel-forum için 26 Ocak gecesi duyuru çalışması yapıldı. “Hayır” çalışması yürüten araca kurşun sıkıldığı ve CHP Maltepe Gençlik Kolları’ndan M.D'nin karnından vurulduğu öğrenildi.

CHP Maltepe Gençlik Kolları üyesi ameliyata alındı.

Konuya ilişkin açıklama yapan CHP'li milletveli Barış Yarkadaş, saldırganların “Polis gazetesi” yazılı bir kimlik göstererek gençlik kolları üyesinin kapısına dayandığını söyledi.

Barış Yarkadaş şunları söyledi:

"İstanbul'da hayır paneli için afiş asan bir gencimiz, evine kadar takip edildi ve bindiği araca ateş edildi. Üstelik saldırganlar bununla yetinmedi. Sokakta kimlik kontrolü yaparak adeta terör estirdi. Gençlerimize üzerlerinde taşıdığı "POLİS GAZETESİ" tanıtım kartını gösteren kişiler, MD adlı arkadaşımızın oturduğu sitenin kapısına kadar dayandı. Sayın Soylu ve Sayın Kurtulmuş'un İstanbul'daki bu eşkıyalığa karşı ne yapacağının takipçisi olacağız. Halkımızı da bu bağlamda bir kez daha sağduyuya davet ediyor ve provokasyonları boşa çıkarmaya davet ediyoruz. Ve diyoruz ki; ne yaparlarsa yapsınlar: Biz kazanacağız!"