İstanbul'da genç kadına saldıran şahıs gözaltına alındı

Zeytinburnu'nda üniversite öğrencisi genç kadını takip edip apartmanda saldıran H.A.S. isimli şüpheli çalıştığı kafede gözaltına alındı.

Zeytinburnu'nda öğle saatlerinde bir apartmanda meydana gelen olayda, üniversite öğrencisi E.Ö. (19) dersi bitince evine gitmek için yola koyuldu. Tramvaydan inip evine doğru yürüdüğü sırada adının H.A.S. olduğu öğrenilen şahıs sessiz bir şekilde E.Ö.'yü takip etmeye başladı.

Genç kadını oturduğu apartmana kadar takip eden şüpheli şahıs, E.Ö. apartmana girdikten hemen sonra kendisi de apartmana girdi. E.Ö. kendisini takip eden şahsa yol verdiği sırada bir anda saldırıya uğradı. Saldırganın ağzını ve burnunu kapatması üzerine şüpheliye tekme atan ve çığlıklar atmaya başlayan genç kızın yardımına komşuları yetişti.

Yabancı uyruklu olduğu öğrenilen 21 yaşındaki H.A.S., çalıştığı kafede İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Şahsın ilk sorgusunda suçunu itiraf ettiği öğrenildi. Şüpheli, işlemlerinin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliğine teslim edilecek.