İrfan Değirmenci: 'Asker rahatsız' diye manşet atmakla olmuyor

Referandumda 'hayır' oyunu kullanacağını açıkladığı için Kanal D'deki işine son verilen İrfan Değirmenci, "Artık bardak taştı ve hatta su döküldü. Bunu görmezden gelemeyiz. Şimdi daha iyi bir geleceği nasıl kuracağız onun derdindeyim. Gazetelere 'asker rahatsız' diye manşet yazmak ile olmuyor bu işler" ifadelerini kullandı.

Referandumda 'hayır' oyunu kullanacağını açıkladığı için Kanal D'deki işine son verilen, İrfan Değirmenci, BirGün canlı yayınında Ece Zereycan'ın sorularını yanıtladı.

"15 gündür bana ulaşıp, yahu ben yıllardır bu iktidar partisine oy veriyorum, liderini çok seviyorum ama sana yapılan haksızlığa sessiz kalamam, artık işlerin yolunda gitmediğini görüyorum. Bir seçim olsaydı yine aynı yönde oy kullanacaktım ama bu bir referandum, bu kez galiba 'hayır' diyeceğim İrfan abicim diyenler var" ifadelerini kullanan Değirmenci "Bu benim için çok kıymetli çok değerli. Çünkü bu sıradan bir seçim değil. Şu partiye ya da bu partiye oy ver. Bir sonraki seçimde başkasına verirsin. Bu hepimizi ilgilendiren bir referandum. Sormasaydın o zaman vatandaşa. Ben bu halkın sağduyusuna güveniyorum, ilelebet böyle gitmeyecek. Artık bardak taştı ve hatta su döküldü. Bunu görmezden gelemeyiz. Şimdi daha iyi bir geleceği nasıl kuracağız onun derdindeyim. Gazetelere 'asker rahatsız' diye manşet yazmak ile olmuyor bu işler" dedi.

Değirmenci'nin açıklamaları şu şekilde: