İhsan Eliaçık'ın şaşırtmayan gericiliği: IŞİD'le ateistleri kıyasladı!

İhsan Eliaçık adlı gerici, IŞİD ile ateistleri kıyaslarken, ikisinin de aynı olduğunu ileri sürdü. Eliaçık'ın bu mesajına sosyal medya üzerinden birçok tepki mesajı geldi.

İhsan Eliaçık adlı ilahiyatçı, kafa kesen şeriatçı çetelerle ateistleri birbirine benzetti.

Sosyal medyadan, "Daha epey anlamayacağınız şeyler: İŞID'cilik ve fanatik ateistlik birbirini besler. Gece gündüze muhtaç bana da sen lazımsın halleri" mesajı paylaşan Eliaçık'a, çok sayıda tepki mesajı iletildi.

Gelen tepki mesajlarına yanıt veremeyen Eliaçık, her gerici gibi yalana başvurdu ve kendisini aklamaya çalışarak, "Militan ateist İŞID'e bakıp Kur'an terör kitabı, Muhammed uçkur düşkünü, sübyancı vs.der, dindar da buna bakıp İŞID'e kayar, böyle bir şey. İŞID'e karşı dini ve fikri mücadelemizi destekleyeceğine militan ateist, 'din İŞID'in yaptığıdır,Eliaçık yalancı' diye yaygara yapıyor" dedi.

Eliaçık'ın bu mesajlarına da sosyal medya üzerinden çok sayıda tepki mesajı geldi.

O mesajlardan bazıları şöyle:

Hocam fanatik ateisler n'apar mesela?Kafa kesip soykirim mi yapar?Kadinlari mi kolelestirir? Bir tane fanatik ateist orgut gosterir misiniz?

Fanatik ateistlik ne ola ki://

Hocam ben ateistim, fanatik ateist olmak için nereye müracaat etmem gerekiyor?? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Hadsizlik yapma! Ateistleri isid barbarlariyla bir tutacagina, oturda inandigin seylerin icerdigi siddeti elestir once!

Daha epey anlamayacakları şeyler fanatik ateistler değil, sizin gibi "ılımlılık" maskesi altına saklanmış İslamcılar. Zerre farkınız yok.

Yazdım yazdım sildim değmez anam değmez pehhh bir de yeryüzü iftarlarına gittiydik

Ihsan hoca bu cikisi akp ye el sallamak olarak okudum.. Hep soylemisimdir, En tehlikelisi ilimlisidir diye. Aklimi seveyim.