İçişleri Bakanı: Bizim bildiklerimizi bilmiş olsaydınız...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "FETÖ" operasyonlarıyla ilgili "Henüz daha yüzeyindeyiz. İnanın FETÖ konusunda bizim bildiklerimizi bilmiş olsaydınız 2 saat, 3 saat uykunun bile fazla olduğunu hep beraber görmüş oluruz. Çok daha derindeler" açıklaması yaptı. Soylu, Türkiye'de "sessiz devrim" yapıldığını da ileri sürdü.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "FETÖ'nün yüzde yüz temizlendiğini söylemek isterim ama bugün mümkün olmadığını ifade etmek istiyorum. İddialı bir söz daha söyleyeyim. Henüz daha yüzeyindeyiz. İnanın FETÖ konusunda bizim bildiklerimizi bilmiş olsaydınız 2 saat, 3 saat uykunun bile fazla olduğunu hep beraber görmüş oluruz. Çok daha derindeler" dedi.

Ankara'da Büyükelçiler Konferansı'nda konuşan Soylu, Türkiye'de "sessiz devrim" yapıldığını söyleyerek, "Terör örgütlerinin Türkiye'nin üzerinde birilerinin talimatlarıyla beraber insanlarımızı tehdit eden, korkutan anlayışları var olduğu halde bugün Yüksekova'dan Şemdinli'ye kadar bugün Cizre'den Şanlıurfa'ya kadar ellerinde ay yıldızlı bayraklarıyla bireysel özgürlüklerinin en üst noktasında o sokaklarda ve meydanlarda adım atılabiliyorsa demek ki sessiz devrim, Türkiye'de çok önemli sonuçlar elde edebilmiştir" ifadelerini kullandı.